Home S2S Facturare S2S Facturare si Vanzare

Comanda Acum

Banner

Inregistrare Distribuitori

Banner
Banner
S2S Facturare si Vanzare

O suita de aplicatii software destinate unor activitatilor specifice de BAR , Restaurant, Magazin alimentar sau general , Service Auto sau Service IT - GSM, Sala de gimnastica, etc.

S2S CONTAB. PRIMARA & POS - Program contabilitate primara completa. Incude cea mai simpla Interfata POS functionala pentru TouchScreen, genereaza documentele importante: receptii, stocuri, facturare,urmarire clienti si furnizori, generare etichete produs, etc. Peste 40 de modele de case fiscale compatibile. Optional: modul de fidelizare clienti, modul pontaj angajati. Mod de lucru in retea, licenta pe viata.

S2S AUTODEVIZ - AutoDeviz este un program de generat devize estimative si de reparatii pentru orice tip de service auto.(inclusiv vopsitorii, electro auto). Setari speciale pentru unitati de tip moto - atv. Devizele generate sunt in conformitate cu cerintele legislatiei in vigoare si a asigurarilor. Facturarea devizelor se face prin programul S2S::FACTURA. O interfata simpla, usor de folosit

S2S IMPERIAL BAR - Software pentru Restaurant, Bar, Pizzerie, fast Food si nu numai. Bazat pe intefata TouchScreen, Interfata PDA si interfata administrativa usoara, inclusiv pentru aranjarea meselor exact ca si in realitate, prin implementarea unui sistem avansat de antifrauda elimina orice greseala umana in preluarea comenzilor, astfel ca o sa aveti doar clienti multumiti. Afisarea comenzilor poate fi facuta pe o imprimanta termica sau folosind modulul "Ecranul bucatarului" pe un monitor.

S2S AUTODEVIZ GSM - S2S AutoDeviz GSM este un program dedicat pentru service-uri reparatii telefoane mobile. Conform legislatiei in vigoare, ca si service gsm aveti obligatia de a emite urmatoarele documente: comanda service, cu detaliile telefonului, accesorii cu care a adus clientul, datele clientului, defectiuni si alte constatari. Tot in acest document apare declaratia clientului referitor la cele declarate legate de telefon. Actul contine si o estimare a valorii reparatiei.

S2S AUTODEVIZ I.T.(TECH) - S2S AutoDeviz I.T. este un program dedicat pentru service-uri reparatii calculatoare, imprimante, case de marcat. televizoare, audio-video, electrocasnice sau alte echipamente. Genereaza documentele obligatorii care trebuiesc emise clientului (comanda service, deviz lucrari, garantie), tine evidenta lucrarilor, clientilor, echipamentelor. Ideal pentru unitatile cu contracte service sau pentru evidenta lucrarilor in garantie.

S2S IMPERIAL ROOMS - Program de gestiune hoteliera. Folosind acest program, veti avea o evidenta clara a rezervarilor, a starii curente a oricarei camere, veti genera cu usurinta analiza zilnica a spatiului locativ. Folosind impreuna cu programul de facturare si cel de bar veti avea un sistem informatic complex, sigur si eficient.

S2S GYM & SPORT - Soft dedicat salilor de sport, aerobic, fitness, spa sau altele. Sistem de evidenta a clientilor, definiri personalizate de abonamente, fidelizare clienti. Folosind aceasta aplicatie veti avea un control deplin asupra salii, atat in relatia cu clientii cit si o evidenta contabila exacta.

 
Case de Marcat || Zeus Service 2011