Home Microinvest Warehouse

Comanda Acum

Banner

Inregistrare Distribuitori

Banner
Banner
microinvest


Microinvest Warehouse PRO
Microinvest Warehouse PRO modul Vanzare

Microinvest Warehouse Pro

Microinvest Warehouse Pro reprezintă un sistem flexibil de gestiune a disponibilitătilor în stoc si a fluxurilor bănesti a firmelor. Este în măsură să răspundă tuturor cerintelor ce asigură controlul asupra miscării stocurilor de resurse în cadrul firmelor. Sistemul este în măsura să controleze toate procesele legate de administrarea productiei si comert a întreprinderilor. În procesul de dezvoltare a programului au fost asimilate si realizate idei si propuneri provenite din partea clientilor nostri, ce au contribuit pentru dezvoltarea si îmbogătirea produsului.
 
Microinvest Warehouse Pro Light
Warehouse PRO Light Produsul este destinat efectuării vănzărilor în locaţii comerciale mari. Foarte potrivit pentru magazine, lanţuri comerciale, baruri şi restaurante, cu un volum mare şi flux rapid de vănzări. În funcţie de necesităţile clientului, Microinvest Warehouse Pro Light poate funcţiona în 2 module: Microinvest Warehouse Pro Light Restaurant şi Microinvest Warehouse Pro Light Magazin.

 
Microinvest Warehouse Pro Light Restaurant
Warehouse PRO RestaurantAcest modul reprezintă o interfaţă specializată a Microinvest Warehouse Pro Light. Microinvest Warehouse Pro Light Restaurant este proiectat pentru a satisface necesităţile unui restaurant cu volum de lucru mediu şi mare.


Produsul are o interfaţă simplă şi rapidă, care simplifica procesul de lucru şi ridică eficacitatea şi viteza de servire în locaţiile comerciale. Software-ul comunică şi gestionează direct toate aparatele periferice – imprimante fiscale şi nefiscale, scannere cu coduri de bare, căntare electronice ş.a.
 
Microinvest Warehouse Pro Mobile
MicroInvest Warehouse Pro Mobile Microinvest Warehouse Pro Mobile

Urmează tendinţele moderne în întreprinderile mici şi mijlocii, oferind un număr mare de soluţii de administrare, automatizare şi dezvoltare a activităţilor indiferent de locaţie sau perioadă. Produsul în mod funcţional apare ca un supliment a lui Microinvest Warehouse Pro, destinat utilizării pe aparate de tip PPC cu sistem de operare Windows Mobile 2003 sau versiuni mai recente.
 
Microinvest Arhivator Pro
Microinvest Warehouse Arhivator PROMicroinvest Arhivator Pro

- Asigura arhivarea garantata a  bazei de date pe o perioadă determinată:
- pe oră (ore);
- pe zi (zile);
- săptâmănal;
 
Microinvest Barcode Printer Pro
Barcode Printer ProfesionalMicroinvest Barcode Printer Pro este un program de ultimă generaţie pentru crearea şi printarea etichetelor cu coduri de bare. Acesta funcţionează pe toate tipurile de imprimante, precum şi pe imprimante specializate ca Datecs EP-50, Datecs LP-50, Zebra şi altele. Programul poate lucra individual, precum şi ca parte a Microinvest Warehouse Pro.

 


Case de Marcat || Zeus Service 2011